Kalender de Flatsers

Juni  2024
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsors bc de Flatsers

Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo

Welkom terug. clublokaal weer open na de zomersluiting.

Archief wedstrijdverslagen 2015 Flatsers 3

Competitie week 22:  Leveroy 1 - Flatsers 3    3 – 2

Competitie week 21:  Flatsers 3 - Maasbree 3   1 – 4

Competitie week 20:  Baexem 1 - Flatsers 3    3 – 2

Competitie week 19:  Flatsers 3 – Ell 3    2 – 3

Competitie week 18:  Kessel 3 - Flatsers 3    5 – 0

Competitie week 17:  Willich 1 - Flatsers 3    3 – 2

Competitie week 16:  Flatsers 3 – Kessel 4    3 – 2

Competitie week 15:  Kronenberg 3 - Flatsers 3   3 – 2

Competitie week 14: Flatsers 3 - Stramproy 2   3 – 2

Competitie week 13: Loosbroek 1 - Flatsers 3   1 – 4

Competitie week 12: Flatsers 3 - Flatsers 2  2 – 3

Competitie week 11: Flatsers 3 - Leveroy 1   4 – 1
Door Jan Kollée

We hebben weer goede zaken gedaan met een overwinning op Leveroy. Jan kwam goed uit de startblokken, nam een goede voorsprong om deze niet meer af te staan. Het laatste punt werd voor Jan door de tegenstander gemaakt. Toon had deze keer pech op de steek Bij 28-28 zette zijn tegenstander hem vast, zodat hij letterlijk geen kant uit kon. Jammer helaas!!!!!!!! Jo was deze keer zeer actief en oplettend en alle beetjes baten heeft hij gedacht en het resulteerde in fraaie overwinning. Piet maakte korte metten met zijn tegenstander en rondde zijn partij met winst af. Hay maakte deze keer zijn negatieve draai weer positief door een zeer fraaie winst op zijn conto bij te schrijven. Dit nemen we mee naar volgend jaar nu de weg omhoog weer gevonden is. Nu nog de bekerronde en dan is de winterstop.

Competitie week 10: Maasbree 3 - Flatsers 3   4 – 1
Door Jan Kollée

Het derde heeft een zware nederlaag geleden in Maasbree. Het zat ook niet mee. Jan startte gelijk met een grote achterstand maar kon op het einde deze nog behoorlijk terugbrengen. Toon begon goed maar het laatste stuk begon hij te haperen en verloor zijn partij. Jo begon heel voortvarend maar op het eind beging hij een beginnersfout en die hem bijna de zege kostte. Maar de eer was toch al gered. Piet maakte geen korte metten met tegen zijn tegenstander die handig gebruik maakte van de bollen die niet goed terecht kwamen. Hay maakte kleine mislukte bollen in het begin en kwam deze niet meer te boven. Jammer!!!!!! Volgende week hopen we beter uit startblokken te komen, dan zit de eerste helft van de competitie erop.

Competitie week 9: Flatsers 3 - Baexem 1   2 – 3
Door Jan Kollée

Na een tijdje eruit geweest maakte Jan zijn rentree. Tot de 24 ging het gelijk op waarna de tegenstander een lucky bol kreeg en de partij verloren ging. Jo ging op zijn sterkste punten missers maken en dan is het snel bekeken (Jo nog bedankt). Toon ging voortvarend van start won met grote cijfers en zeer verdiend. Piet deed niets onder voor Toon en volgde zijn voorbeeld op de door de tegenstander van de kaart te spelen. De beurt was aan Hay maar jammer genoeg kwam Hay niet in zijn ritme en verloor prompt. Volgende week in Maasbree hopelijk een beter resultaat; het begint ZATERDAG OM 18 UUR.

Competitie week 8: Ell 3 - Flatsers 3   2 – 3

Competitie week 7: Flatsers 3 - Kessel 3   0 – 5

Competitie week 6: Flatsers 3 - Willich 1  2 – 3

Competitie week 5: Kessel 4 - Flatsers 3   4 – 1

Competitie week 4: Flatsers 3 - Kronenberg 3  3 – 2
Door Jan Kollée

Jan speelde een rumoerige partij tegen het vrouwelijk schoon en won deze. Toon had idem dito een afleidende partij wat aanhield maar liet zich niet afleiden en pakte de winst door toch goed bij de les te blijven. Piet had een zeer goed tegenstand gevende tegenstander maar nam de winst mee op de steek. Onze invaller Jo  maakte jammer genoeg een paar flatsen en ging kopje onder. De laatkomer Hay had zijn dag niet en alles wat maar kon mislukken ging ook mis en deze dagen komen we allemaal tegen. Alweer een overwinning op het lijstje en zo maar doorgaan.

Competitie week 3: Stramproy 2 - Flatsers 3   2 – 3
Door Jan Kollée

We gingen gespannen naar Stramproy voor de eerste uitwedstrijd. Hay was als eerste op de nieuwe baan aan de beurt en was op het einde niet in staat de overwinning te pakken, jammer. Jan aan de slag, hij ging gelijk op maar in het tweede gedeelte nam hij een kleine voorsprong om deze niet meer af te staan. Toon maakte met grote overmacht de partij af en won verdiend, stand 2-1 in ons voordeel. Onze invaller Wim maakte een “flats” en weg was de winst. Wim nog bedankt. Piet maakte zeer beheerst zijn partij af met fraai spel en in korte tijd met een mooie winst. De winst namen we mooi mee naar huis en als we dit kunnen vasthouden prima heren.

Competitie week 2: Flatsers 3 - Loosbroek 1   5 – 0
Door Jan Kollée

Jan startte deze keer wel goed en nam een kleine voorsprong om deze langzaam uit bouwen met winst. Toon deed er nog schepje er bovenop door nog sneller en overtuigender de winst te pakken (Bravo). Piet kon na de daverende partij van vorige week niet achter blijven en deze keer maakte hij het subliem af. Jo maakte het zich een beetje moeilijk maar tandenbijtend trok hij de winst naar zich toe. En nu Hay nog, hij maakte een trage start maar was zeer goed in de tweede helft en won subliem, waardoor er na lange tijd een 5-0 op het scorebord stond. En nu niet naast de schoenen lopen heren.

Competitie week 1: Flatsers 2 - Flatsers 3   3 – 2
Door Jan Kollée

De kop is er vanaf. Piet speelde een ZEER sterke partij tegen Esther, zij won echter op de steek. Jan maakte tegen Piet een ongelukkige misstap ten koste van zes punten en verloor. Jo maakte het Ger knap lastig maar kon het ook niet halen. Toon ging zeer goed van start en bleef de opgebouwde voorsprong behouden en nam het eerste punt van deze competitie mee naar huis. Hay kwam tegen Mark gestaag op voorsprong en gaf deze niet meer af. Een mooi resultaat van deze UITWEDSTRIJD om twee punten mee te nemen al had er meer in gezeten.