Kalender de Flatsers

Juli  2024
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Sponsors bc de Flatsers

Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo

Welkom terug. clublokaal weer open na de zomersluiting.

Archief wedstrijdverslagen 2015 Flatsers 2

Competitie week 22: Flatsers 2 – Loosbroek 1   4 – 1
Door Piet Geurts

De laatste wedstrijd van dit seizoen was een mooie en gezellige beugelavond die ook weer dik verdiend werd gewonnen.
Het begin werd gemaakt door Piet die ruim won. (gewoon goed en degelijk spel)
Esther op twee had nog iets recht te zetten want vorige week was de start niet goed maar de laatste wedstrijd was van het begin tot het einde prima met als resultaat 30-18 winst.
Roy speelde ook zeer bedreven en was duidelijk een maatje te groot voor zijn tegenstander want 30-18 was gewoon terecht gezien het vertoonde spel.
Ger op vier speelde een zeer spannende wedstrijd maar zijn tegenstander gaf geen duim breed toe en ging met de winst lopen.
De slotpartij was ook heel spannend en Mark greep van avond wel de winst door in de laatste slagbeurt op de stand 28-28 een bol alleen te slaan.
Supporters allemaal bedankt voor de steun afgelopen seizoen!!!
We zien jullie graag allemaal terug op 7 Mei tijdens de receptie.

Competitie week 21: Kronenberg 3 – Flatsers 2   2 – 3
Door Piet Geurts

In de op een na laatste wedstrijd van het seizoen heeft het tweede team gedaan wat er verwacht werd namelijk winnen.
De openingspartij was helemaal voor Ger die ruim en dik verdiend won.
Piet op twee deed dit goede voorbeeld volgen en Esther op plaats drie wilde dat ook maar,een slechte start en te veel missers leverde haar een 20-10 achterstand op maar haar tegenstander kreeg alleen nog maar de “steek”en die benutte hij.
Roy speelde vervolgens een prima partij en het derde punt was binnen.
Mark verzuimde hierna om het karwei af te maken. Hij maakte een denkfout die hem de overwinning koste.
Vrijdag spelen we de laatste wedstrijd  van dit seizoen thuis tegen Loosbroek.

Competitie week 20: Flatsers 2  – Stramproy 2   4 – 1
Door Piet Geurts

Een dik verdiende overwinning en het kampioenschap is binnen.
Piet viel de eer te beurt om het benodigde puntje binnen te halen tegen Henry Houben. De sterke speler van Stramproy had zijn avond niet en verloor met 30-16.
Esther speelde prima en won van Wiel Sniekers met 30-20 en legde zo de basis voor weer een prima uitslag.
Mark beugelde een goede partij maar had geen geluk toen hij op de stand 24-26 helaas mis sloeg en de overwinning moest afstaan aan Rene Luijs.
Roy speelde ijzersterk (zeker op de ring) en zorgde met slim en tactisch spel dat Eric Camp daar geen antwoord op had. Roy ging met de winst lopen: 30-18.
De slot partij werd een prooi voor Ger die met goed spel de grootste overwinning van de avond behaalde tegen Sjef Mans die moeite met de ring had. Ger won met 30-14.

Het team werd door de vereniging en de tegenstander in de bloemen gezet en daarna werd er nog gezellig gefeest.

Competitie week 19: Kessel 4 - Flatsers 2    1 - 4
Door: Piet Geurts

Nog een puntje en dan kan de vlag in top. Het kampioenschap kan het tweede team niet meer ontgaan na weer een prima prestatie van dit vijftal.
De wedstrijd werd geopend door Esther die de gehele wedstrijd een zes punten voorsprong goed verdedigde tegen Wiel en daarmee de trend zette van deze gezellige beugelavond.
Wedstrijd twee was een replica van de eerdere thuiswedstrijd van.Helden tegen van.Helden werd dit keer gewonnen door Ger.
De geroutineerde Frits was een maatje te groot voor Mark die zijn draai niet kon vinden.
Zo waren ook de laatste twee partijen, die gewonnen werden door Piet en Roy tegen Ine en Jac, een maatje te groot voor hun tegenstanders.
Vrijdag 1 April (dit is geen grap) kan het tweede het kampioenschap pakken als het thuis het laatste puntje binnen haalt.

U kunt dit meemaken vanaf 20.00 uur op vrijdag 1 april

Competitie week 18: Flatsers 2 - Willich  1   4 – 1
Door: Piet Geurts

In de openingspartij nam Piet vier punten voorsprong, die hij verspeelde toen hij missloeg, maar de ervaren rot wist toch weer ruim te winnen.
Esther beugelde tegen de ooster buren een goede en bekeken wedstrijd en won dik verdiend met 30-18.
Roy hield het spannend maar bezorgde ons toch weer het derde punt.
Ger speelde geconcentreerd en dat was goed te zien aan de rust die hij uit straalde met de winst tot gevolg.
De slot partij ging helaas verloren. Ondanks verwoede pogingen moest Mark zijn meerdere erkennen in de sterk spelende Duitse tegenstander.
Zaterdag gaan we naar de zuiderburen uit Kessel en gaan we hopelijk weer een stap verder in de richting van het kampioenschap.

Competitie week 17: Flatsers 2 - Leveroy 1   4 – 1
Door: Piet Geurts

De start was prima. Esther won ruim (30-14) en dat gaf het hele team een goed gevoel voor deze wedstrijd.
Piet , Roy en Ger speelden alle drie een wedstrijd die er wezen mocht en wonnen alle drie met 30-20.
In de slotpartij kon Mark het net niet afmaken omdat hij de laatste speelbal niet ver genoeg afspeelde en daardoor nipt verloor (28-30).
Aanstaande vrijdag spelen we weer thuis tegen Willich.

Competitie week 16: Baexem 1 - Flatsers 2   2 – 3
Door: Piet Geurts

Een goed resultaat op een baan waar de meeste spelers nog nooit gebeugeld hadden.
Roy beugelde een prima partij en zette het team in de juiste spoor door verdiend te winnen van Thei Linssen.
Piet had moeite om de concentratie vast te houden en moest alle zeilen bij zetten om van Jac Slots te winnen, maar deed dit wel, ondanks enkele missers.
Esther speelde een klasse wedstrijd en gaf Har van Bilsen de gehele partij geen enkele kans en won met ruime cijfers (30-22).
Mark en Ger moesten beiden hun meerdere erkennen in de sterk spelende Erik Hebben en Rene Schouten.
Vrijdag spelen wij weer thuis tegen Leveroy om 20.00 uur.

Competitie week 15: Flatsers 2 - Maasbree 3   5 – 0
Door: Piet Geurts

Weer een geweldige sprong voorwaarts in de richting van het kampioenschap.
De wedstrijd werd geopend door Piet, die goed speelde en een maatje te groot bleek voor Jac Peeters van de Treffers. Piet won ruim en vrij gemakkelijk.
De tweede partij was een gelijk opgaande strijd tussen Esther en Jos Cootjans, die er een spannend potje van maakten. Toen Jos niet ver genoeg naar de greppel ging sloeg Esther meteen toe en pakte dik verdiend het tweede punt.
Roy ging verder met dit goede gevoel en prima spel dat was voldoende om invaller Mart Hendriks in het stof te laten bijten.
Op vier moest Mark weer een grote achterstand (20-26) goed maken om alsnog de winst te pakken en wonder boven wonder lukte dat ook nog tegen Theo van de Beuken.
De slot partij werd een dik verdiende prooi voor Ger die een solide wedstrijd speelde en zodoende Hay Wijnen van een overwinning afhield.

 

Competitie week 14: Kessel 3 - Flatsers 2    0  -  5
door: Piet Geurts

Een geweldige prestatie van het tweede team dat nu 9 punten voorsprong heeft en goede vooruitzichten heeft op de titel.
Er werd gestart door Mark Driessen die, ondanks twee missers op de ring in het begin en snotverkouden was, een prima partij op de baan liet zien en verdiend het eerste punt binnen haalde.
Roy moest aantreden tegen een van de top mannen van Kessel en speelde een tactisch sterke wedstrijd en won daarom verdiend en zette het team op een mooie 2-0 voorsprong.
Piet had een makkelijk avondje en werd in het zadel geholpen door een “ vergissing” van de tegenstander en dat was 3-0 voor de Flatsers.
De vierde partij was een wedstrijd van de dames uit beide teams en die stond bol van de spanning waar door Esther en Sandra goed gebeugeld werd was het Esther die aan het langste eind trok.
De slotpartij leek een prooi te worden voor Kessel maar een misser van Jos en goed spel van Ger, die niet opgaf, (mooie slag op 28-28) betekende dat het vijfde punt ook mee naar Baarlo ging.
Aanstaande vrijdag mogen we de aantreden tegen de treffers uit Maasbree.

 

Competitieweek 13: Flatsers 2 – Ell 2             4 – 1
Door: Piet Geurts

Een prima overwinning waar het in het begin niet naar uit zag.
Piet begon niet geheel fit aan de wedstrijd en dat werd duidelijk in het te slapjes spelen. Met drie missers moest hij de overwinning aan zijn sterk spelende tegenstander laten.
Invaller Freek kwam twee punten achter maar goed en slim beugelspel leverde hem ook een zes punten voorsprong op die hij vakkundig naar het einde bracht.
Op drie wist Roy dit goede voorbeeld te volgen en het team stond weer op voorsprong.
Invaller nummer twee Piet Hendrix begon met twee missers op de ring maar stroopte toen de mouwen op en liet zien dat hij een prima partij kan beugelen en won met 30-22.
De slotwedstrijd werd weer een prooi voor Mark die tegen een geroutineerde speler het hoofd goed koel hield en verdiend het vierde punt binnen haalde.(Invallers bedankt)
Over twee weken gaan we naar Kessel waar we op bezoek gaan bij de nummer twee op de ranglijst. (Topper)

Competitie week 12: Flatsers 3 - Flatsers 2    2 – 3
Door Piet Geurts

De openingspartij werd een prooi voor Roy die goed beugelde iets wat van zijn tegenstander Jan niet gezegd kan worden (te veel flatsers) en zodoende wist Roy ruim te winnen. Op twee speelde invaller Freek een zeer goede wedstrijd tegen een nog betere Ties die dan ook terecht de winst opeiste. Piet had op iets meer tegenstand gerekend maar het wilde maar niet lukken bij invaller Jo daarom kon Piet makkelijk winnen. Esther vond de baan te droog maar had meer moeite met zichzelf dan met tegenstander Piet die net als Esther ook enkele foutjes maakte maar toch verdiend de winst pakte. De slotpartij werd gewonnen door Mark die net iets beter bij de les bleef dan zijn tegenstander. Komende vrijdag spelen wij weer thuis tegen Ell 3 om 20.00 uur.

Competitie week 11: Loosbroek 1 - Flatsers 2    2 – 3

Competitie week 10: Flatsers 2 - Kronenberg 3   5 – 0

Competitie week 9: Stramproy 2 - Flatsers 2    2 – 3

Competitie week 8: Flatsers 2 - Kessel 4   4 – 1

Competitie week 7: Willich 1 - Flatsers 2    2 – 3
Door Piet Geurts

Piet opende de ’’interland ‘’ op een vreemde manier (flatsen) maar met een brok ervaring en wat geluk wist hij na een 20-12 achterstand toch nog de winst te pakken door een mooie kamerbol en een paar slagen onder in de baan. Invaller Piet Hendrikx had duidelijk minder moeite met de ring en beugelde een puike partij die hij dan ook winnend en dik verdiend afsloot en zodoende de 2-0 voorsprong voor de flatsers liet aantekenen (Piet bedankt). Esther speelde een zeer spannende wedstrijd met klasse beugelspel van beide zijden maar als je prima door de ring speelt en dan weer terug word geslagen heb je iets meer geluk nodig om te winnen. Op vier was het de beurt aan Roy die eenzelfde wedstrijd speelde als Esther maar hij had wel dat beetje geluk en door een foutje van de tegenstander wist hij wel te winnen. Mark begon vlotjes aan de wedstrijd maar het vast zetten van bollen wilde maar niet lukken en daar wist zijn sterk spelende tegenstander wel raad mee en helaas liet hij Mark hierdoor kansloos.

Competitie week 6: Leveroy 1 - Flatsers 2    2 – 3
Door Piet Geurts

Op een zeer moeilijke en droge Saharabaan hebben de mannen (en vrouw) van de Flatsers 2 tegen Leveroy 1 een zeer goed resultaat neergezet. Piet speelde de openingspartij goed en beheerst en dat betekende een verdiende voorsprong voor de Flatsers 2. In de wedstrijd die daarop volgde moest Mark zijn meerdere erkennen tegen een zeer sterke tegenstander. Esther was zeer geconcentreerd en dit had tot gevolg dat zij de 2-1 voorsprong liet aantekenen. In de vierde partij boog Ger een vier punten achterstand om in een ruime voorsprong en hij won met 30-18. De slotpartij leek een prooi te gaan worden voor Roy, die moeite had met de ring en daar geen geluk mee had. Zijn tegenstander miste daarentegen twee keer zeer fortuinlijk en pakte daardoor de winst. Op naar de volgende wedstrijd in Duitsland tegen Willich.

 

Competitie week 5: Flatsers 2 - Baexem 1   4 – 1
Door Piet Geurts

Een goed resultaat voor een team dat nu toch het juiste ritme te pakken heeft gezien de ruime overwinningen van vier spelers. Piet begon goed aan de partij en bouwde de voorsprong die hij nam stilletjes verder uit en ondanks een paar kleine schoonheidsfoutjes won hij ruim. Esther sloeg mis in het begin (4-4) en als je dan nog twee keer mist op de ring is het toch knap dat de tegenstander alleen maar de steek overhoudt voor de winst. Mark begon zeer sterk aan de wedstrijd en speelde lang met een voorsprong van zes punten. Die gaf hij toch iets te gemakkelijk weg maar gelukkig benutte hij de steek. Roy speelde een prima partij; iets wat van zijn tegenstander niet gezegd kan worden en Roy won met 30 –14. Ger beugelde een prima slot partij en dat was het vierde dik verdiende punt voor het tweede team.

 

Competitie week 4: Maasbree 3 - Flatsers 2    2 – 3
Door Piet Geurts

Een verdiende overwinning die met iets slimmer beugelspel nog hoger uit had kunnen vallen maar we zijn dik tevreden. Mark opende de derby met goed spel maar zijn tegenstander deed hetzelfde en het niet in de greppel slaan van een bol op 24-24 kostte Mark de partij. Piet begon zwak aan de wedstrijd maar kwam op ervaring terug in de partij en won. Esther was goed gemotiveerd en had een tegenstander die zeer goed speelde en daarom bleef het spannend tot de laatste speelbeurt die Esther goed benutte en met een kleine vreugdekreet was haar eerste winstpartij in Maasbree een feit. Ger had ook winstkansen maar Jos wist nog op de valreep een geweldige boogbal uit de hoge hoed te toveren daar kon een kamerbol van Ger zelfs geen verandering meer in brengen. Roy heeft zijn wedstrijdritme weer helemaal terug en beugelde goed en beheerst naar de winst. Op de site van Maasbree staat ook een mooi verslag van deze sportieve wedstrijd.

 

Competitie week 3: Flatsers 2 - Kessel 3   2 – 3

Competitie week 2: Ell 3 - Flatsers 2   2 – 3
Door Piet Geurts

Al het begin is moeilijk en dat gold deze avond ook voor Roy die tegen de meest ervaren speler van Ell (Theo) te veel fouten maakte om hem van de overwinning af te houden en Roy verloor ruim. Invaller Freek begon ijzersterk aan zijn wedstrijd en speelde een berenpartij die hij dik verdiend won en na de dertig nam hij de felicitaties en kussen gretig in ontvangst (Freek bedankt). Piet speelde een makkelijke en bekeken wedestrijd en won ruim en dat betekende toch weer een voorsprong voor het tweede team. Ger had goed opgelet tijdens de wedstrijd van Piet en speelde zeer goed en bekeken wat hem een dik verdiende overwinning opleverde. Mark probeerde zijn huid ook zo duur mogelijk te verkopen en was zeer goed op weg maar helaas benutte de tegenstander toch de steek. Toch een prima resultaat en op naar komende vrijdag tegen O.V.U.3. (word toch gezellig).

Competitie week 1: Flatsers 2 – Flatsers 3   3 – 2
Door Piet Geurts

Het tweede team heeft een zwaar bevochten overwinning behaald op de mannen van derde team. De wedstrijd werd geopend met een prachtpartij tussen Esther en Piet Hendriks die zich in de laatste speelbeurt pas gewonnen gaf en Esther met een boogbal de 30 liet maken. Piet Geurts speelde tegen Jan Kollée een degelijke partij en toen Jan de verkeerde bol nam was het snel bekeken en werd het 2-0. Ger van Helden had aan Jo Rooyakkers een hele kluif en in deze partij won de speler met de langste adem en dat was Ger. Roy begon niet al te best aan de wedstrijd tegen Ties. Hij kreeg genoeg mogelijkheden om iedere keer op gelijke hoogte te komen maar een bol alleen slaan wilde maar niet lukken en Ties ging er verdiend met de winst van door. De slotpartij ging tussen Mark Driessen en Harry Ewalds en Harry won de partij verrassend maar toch dik verdiend.