Kalender de Flatsers

Juli  2024
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Sponsors bc de Flatsers

Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo

Welkom terug. clublokaal weer open na de zomersluiting.

Archief wedstrijdverslagen 2014 Flatsers 1

De competitie is geëindigd. De eindstand was als volgt:

1. Helden 1
2. Neer 1
3. Tegelen 1
4. Ell 1
5. Kessel 1
6. Kronenberg 1
7. Helden 2
8. Maasbree 1
9. Baarlo 1
10. Hegelsom 1
11. Meijel 1
12.  Hoogeloon 1

Voor verdere details, zie de website van de NBB.

Flatsers 1 kwam uit in de Lotto-Ereklasse en bestond uit:

Frans van Enckevort
Esther Geurts
Piet Geurts
Roy Geurts
Ger van Helden
Freek Staaks

Beker ronde 1: Flatsers 1 – vrijgeloot

Competitie week 1: Neer 1  – Flatsers 1   4 – 1 De opening voor het gerenoveerde standaardteam verliep stroef. Teamcaptain Esther beet de spits af en lang zag het er uit dat de winst naar Baarlo zou gaan, maar een flatser en een misrekening in de tactiek brachten haar op 28-26 achterstand. Hierop volgende een uitermate spannende eindstrijd; Esther plaatste haar bol in de ring vanuit de greppel, blokkeerde hiermee de weg voor de tegenstander, deze had hierop geen goed antwoord en zo werd het 28 gelijk. De speler uit Neer speelde vervolgens zijn speelbal richting de lat en bood zo de kans aan Esther om alsnog te kunnen winnen. Maar helaas was de laatste slagbeurt wel zuiver maar iets te hard en beide bollen vielen in de greppel. Haar opponent maakte geen misser meer en benutte de steek. 1-0 voor Neer. Startproblemen voor Piet waren al snel vergeten na een prachtige slagbeurt waarin hij twee bollen van de tegenstander tegelijkertijd in de greppel werkte. Wat volgde was een sterke partij van Piet tot aan de stand 24-20 in zijn voordeel. Hierna volgde enkele vreemde tactische beslissingen en als de uitvoering dan ook nog eens mislukt dan ga je kopje onder. De belofte van het team trad aan in de derde partij, heerlijk beugelspel liet hij weer zien. Maar Freek kwam erachter dat 4 punten voorsprong zomaar weg kunnen zijn bij het kleinste foutje. Hij was goed op weg om de Neerse topper Onno te verschalken maar een missertje op de ring deed hem veel schade aan. Het mocht niet zo zijn deze avond. Partij vier, misschien nu wel een puntje? Inderdaad, Roy deed wat van hem verwacht werd. Het lukte hem niet om echt los te komen van zijn tegenstander maar benutte de steek zeer koelbloedig. De nieuwkomer in het team kon geen potten breken in de Neerse kelder. Ger kende te veel problemen onderweg om aansprak te kunnen maken op de nodige 30 punten. Een 4-1 nederlaag is pijnlijk maar toch kunnen de Flatsers nog een redelijke seizoenstart maken; komende week Helden 2 in de thuishaven, we zullen zien.

Competitie week 2: Flatsers 1 - Helden 2  3 – 2 Het was een dik verdiende overwinning die werd behaald met goed beugelspel. De spits werd dit keer afgebeten door Piet die alle zeilen moest bij zetten om de twee punten achterstand om te zetten in kleine voorsprong die hij dan ook vakkundig en slim meenam naar de overwinning. Esther kwam goed uit de startblokken en bleef zeer geconcentreerd strooien met goed gespeelde ballen waar de tegenstander geen antwoord op had en daarom wist Esther haar voorsprong uit te bouwen naar 30 –22 winst en zodoende stond een 2-0 voorsprong op het score bord. Freek miste met opbeugelen op de ring en had ook nog eens de pech dat de tegenstander in de ring bleef steken en hier optimaal van profiteerde. Wat Freek ook probeerde het lukte deze partij niet en hij verloor dan ook terecht. Roy moest aantreden tegen de nieuwkomer bij h.b.c. en nam een vier punten voorsprong die hij niet meer uit handen gaf en de eerste winst van dit seizoen was binnen voor het team. Frans speelde in een zeer spannende wedstrijd goed en beheerst maar de tegenstander was net een maatje te groot voor hem. We gaan vol goede moed naar de zuiderburen waar wij de volgende wedstrijd tegen spelen.

Competitie week 3: Kessel 1 - Flatsers 1   4 – 1 Het standaardteam van de Flatsers verloor met duidelijke cijfers (4-1) de strijd tegen de buurman OVU uit Kessel. In de openingspartij moest Frans van Enckevort aantreden tegen Eric Kleinen; een strijd tussen Klein Duimpje en de reus. Klein Duimpje kwam in de beginfase op twee punten achterstand, die hij in de loop van de wedstrijd niet meer kon wegwerken; een 30-28 zege voor de reus. Ook Roy Geurts keek in zijn partij tegen Roel Ottenheim tegen een kleine achterstand aan; hij echter kon in de slotfase deze achterstand wel goedmaken en won alsnog met 28-30. Vervolgens moest Esther Geurts de strijd aanbinden met Sjra Naus; ze kwam halverwege de partij op een maximale voorsprong van 8 punten maar moest het in de eindfase afleggen tegen de routine van haar tegenstander. Een 30-28 nederlaag was haar deel. De partij tussen de jeugd, Freek Staaks en Ralf Joosten, kwam moeizaam op gang. Tot halverwege was het een gelijk opgaande wedstrijd. In de slotfase ging het helemaal mis met onze benjamin, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 30-20 nederlaag. Ger van Helden moest in de laatste partij van de avond aantreden tegen Bjorn Bongers. Ook hij liep in de beginfase een kleine achterstand op die hij niet meer kon ombuigen; het resultaat was een 30-26 nederlaag. Een grote nederlaag voor Flatsers 1, die de komende week vraagt om revanche.

Competitie week 4: Flatsers 1 - Hegelsom 1   2 – 3 Piet kwam niet in zijn spel en verloor de eerste wedstrijd. Esther beugelde een degelijke wedstrijd maar kon het net niet afmaken jammer genoeg. Freek heeft nog niet zijn vorm te pakken en moest de partij aan Hegelsom afstaan. Roy speelde goed en won verdiend tegen een tegenstander die van de regen in de drup belandde. Ger behaalde zijn eerste overwinning, en behaalde daarmee het tweede punt voor Baarlo. Er had een overwinning in gezeten maar het mocht helaas niet zo zijn, maar we laten het hoofd niet hangen en gaan er volgende week weer volop tegenaan.

Competitie week 5: Ell 1 – Flatsers 1   3 – 2 Op zaterdagavond reisden we af naar Ell voor de 5e wedstrijd dit seizoen. Ger van Helden mocht de wedstrijd openen maar keek al gauw tegen een achterstand aan en de sterspeler van Ell bouwde zijn voorsprong handig uit tot het eerste punt voor Ell. Toen was Roy Geurts aan de beurt; hij kwam langzaam op gang, kon zich toch terug in de partij brengen maar miste een fatale bal om daarna de 28-28 te kunnen maken en hij moest de partij afgeven. Piet Geurts beugelde erg solide en tactisch tegen Wiel Mennen die wel van alles probeerde om Piet van zijn stuk te brengen maar wat niet lukte en het eerste punt voor ons was binnen. Esther Geurts kreeg 4 punten te pakken in het begin van de partij en gaf deze door goed spel niet meer af en kon voor Baarlo een tweede punt mee naar huis brengen. Frans van Enckevort was niet opgewassen tegen een ontketende Gerard Driessen en zo werd er met 3-2 verloren in Ell. Komende week wordt er thuis tegen Meijel gespeeld en moeten alle vizieren weer op scherp staan.

Competitie week 6: Flatsers 1 - Meijel 1   4 – 1 Het eerste team heeft een prima prestatie geleverd door Meijel ruim te verslaan. De wedstrijd werd geopend door de jonkies van beide teams. Freek kwam vier punten achter maar knokte zich terug in de wedstrijd kreeg ook nog de kans om de winst te pakken. Helaas bleef de bol op de baan liggen en Roy greep toen alsnog zijn kans. Piet speelde tegen Erwin wederom een slim partijtje en nam en kleine voorsprong die hij goed verdedigde tot en met de dertig punten. Het werd uiteindelijk 30-24. Roy was gezien zijn spel weer helemaal terug in vorm en liet Mark zien dat hij de meeste aanspraak wilde maken op de winst en deed dat ook ruim door met 30-22 te winnen. Esther had een moeilijk avondje tegen Hans die ruim op voorsprong kwam (6-12) maar toen niet goed bij de les bleef en Esther terug liet komen in de wedstrijd waar de Lady prima gebruik van maakte en alsnog de winst pakte door dit keer wel koelbloedig de steek te benutten. Ger ging in sneltreinvaart door en nam Patrick mee in zijn spel. Ger had wel het beste deel bewaard tot het laatst en wist nog ruim te winnen met 30-20, een zeer goed resultaat gezien de stand op de ranglijst. Volgende wedstrijd mogen we bekeren tegen Kuiters 2.

Beker ronde 2: Tegelen 2 - Flatsers 1   3 – 2 Het eerste team is uit de beker gewipt door de goed spelende Tegelse reserves. De opening was niet al te best van onze kant want Piet had grote moeite met de baan (vast aan de wand) en ook nog eens een tegenstander van formaat. Huub wachtte geduldig op de fouten die Piet maakte al werd het toch nog spannend maar een goed vastgelegde bol voor de ring deed Piet de das om. Invaller Henk speelde een zeer goede partij met slim en zeer doordacht spel gaf hij zijn tegenstander geen schijn van kans en wist zodoende de stand weer in evenwicht te brengen. Freek beugelde een prima wedstrijd maar zijn tegenstander deed niet voor hem onder en beiden speelden goed. André nam op het eind veel risico en dat bracht hem de overwinning. Frans opende de ijzersterk en nam een zes punten voorsprong die hij prima verdedigde tot in de finale waar hij een tactisch foutje maakte en als je dan ook nog eens een slag mist is het jammer dat je jezelf niet beloond voor het goede spel. Volgende keer meer geluk Frenske! De slotpartij was een kluifje voor Ger die vlot alles uit de kast haalde en een 18-14 achterstand omboog in een dik verdiende  overwinning 24-30. Op naar de volgende wedstrijd in Hoogeloon.

Competitie week 7: Hoogeloon 1 - Flatsers 1   3 – 2 Een slechte beurt voor het standaardteam van de Flatsers. Er werd verloren tegen de rodelantaarndrager. Piet speelde onder de maat en moest zijn verlies incasseren. De eerste overwinning van Freek dit seizoen. Rustig en uiterst geconcentreerd zette hij de Flatsers langszij bij Hoogeloon. De derde partij leek een makkie te worden maar Roy verspeelde een 6-punten voorsprong. In het slot zette hij alles op alles en dat bracht uiteindelijk toch de winst voor hem. Voor Ger en Frans was het dweilen met de kraan open. Het ging van kwaad naar erger en beiden verloren ruim. Een verlies dat niet wenselijk is gezien de stand op de ranglijst.

Competitie week 8: Tegelen 1 - Flatsers 1   2 – 3 Het eerste team heeft voor een grote verrassing gezorgd door in Tegelen drie punten in de wacht te slepen en ook nog eens niet onverdiend. Frans had de zware taak om te openen tegen Tom en al beugelde hij prima, Tom was nog een maatje te groot voor Frans. De tweede partij werd zeer goed en koelbloedig binnengehaald door Freek die dik verdiend de gelijkmaker liet noteren. Invaller Henk begon met een flatser maar gaande de wedstrijd werd Henk steeds beter en wist het team op een voorsprong te zetten (Henk bedankt). Piet kende een moeilijke start (vier punten achter) maar de ervaring en goed beugelspel brachten hem alsnog de overwinning. Roy moest tegen René en wist in het begin nog aardig René te verrassen maar twee kleine missers maak je niet zo maar goed tegen de topper uit Tegelen. Toch een prima resultaat dat moed geeft voor de derby tegen Maasbree aanstaande vrijdag.

Competitie week 9: Flatsers 1 - Maasbree 1   1 – 4. Het eerste team heeft een pak voor de broek gekregen dat werd uitgedeeld door de Breedse mannen. De opening was nog voor de Flatsers, want Piet speelde prima tegen Jo die een steekje liet vallen en op achter stand kwam. Piet maakte hiervan gretig gebruik en liet zich niet meer verrassen. Freek was de goede vorm kwijt en Frank was deze avond een maatje te groot voor Freek die van alles probeerde maar niks lukte helaas. De derde en vierde partij werden ook verdiend gewonnen door Jac Lintjes en Wim Grommen omdat Esther en Roy beiden onder hun kunnen beugelden en zodoende een nederlaag moesten incasseren. De slotwedstrijd werd een zeer spannende aangelegenheid tussen Frans en Hem Hendrix; beiden speelden goed maar Hem trok de partij op het einde toch naar zich toe en dat was verdiend. Op naar de volgende wedstrijd in Kronenberg.

Competitie week 10: Kronenberg 1 - Flatsers 1   4 – 1 Het is niet gelukt om in Kronenberg voor een stunt te zorgen en twee of drie punten mee naar huis te nemen. De openingspartij werd gespeeld door Ger die tot de tien punten prima beugelde maar toen twee missers produceerde en die niet meer te boven kwam. Freek speelde tegen de topper van Kronenberg een goede partij maar als de tegenstander zoveel geluk heeft met slecht gespeelde bollen kun je gewoon niet winnen. Roy bracht de spanning terug in de wedstrijd door zeer ruim te winnen van een tegenstander die van slag was. Hierna was het de beurt aan Piet die zwak begon en als de tegenstander dan twee engeltjes op de ring heeft zitten moet je super spelen om nog een kans op winst te maken en dat deed Piet deze avond niet. Frans kon in de slotpartij ook geen vuist maken en kreeg wel kansen maar wist die niet te verzilveren. Op naar de wedstrijd tegen Helden aanstaande vrijdag.

Competitie week 11: Flatsers 1 - Helden 1   0 – 5 Het is te hopen dat de vormcrisis van het eerste team nu achter de rug is, want drie grote nederlagen op rij is wel wat veel en dat moet en kan veel beter. Frans bood goed tegenstand tegen een zeer vlot spelende Johan Peeters die zoals verwacht ook won. Op twee kreeg Ger de kans om gelijk te maken maar hij liet deze kans jammerlijk liggen. Piet had weer startproblemen maar zes punten achter is toch te veel om op te halen al kwam hij nog dicht in de buurt. Freek moest spelen tegen Johan Verest, dus werden de mouwen opgerold en hij ging vol in de aanval maar hij maakte een foutje en dat werd hem fataal. In de slotpartij was alle hoop gevestigd op Roy die echter net als de rest van team niet de juiste vorm had en ook hij moest de overwinning aan de tegenstander laten. Over twee weken moet er uit een ander vaatje getapt worden heren!!!

Competitie week 12: Flatsers 1 - Neer 1   0 – 5

Competitie week 13: Helden 2 - Flatsers 1   4 – 1 De winterstop heeft het eerste team geen goed gedaan want met één punt keerden we terug naar huis. Roy kreeg in het begin de mogelijkheid om op voorsprong te komen maar dit mislukte helemaal zodat hij de hele wedstrijd achter de feiten aan moest lopen en Ivo verdiend won. De kersverse moeder trof in Edwin een tegenstander van formaat en moest dan ook buigen voor dit geweld maar er komen nog kansen genoeg. Piet nam een kleine voorsprong tegen Tom maar als de baanmeester de regels niet goed naleeft en dan zelf ook nog mist op de ring krijg je het deksel op de neus. Freek tegen Marc was een zeer spannende partij die Freek met een prachtig gespeelde bol in zijn voordeel besliste en het eerste punt was binnen. De laatste partij werd gespeeld door de kampioen in de runner-up klasse Ger tegen de sluwe Sir en het werd een mooie partij die met het kleinst mogelijk verschil werd gewonnen door de Heldenaar. Aanstaande vrijdag worden de mouwtjes weer opgerold tegen de zuiderburen uit Kessel dus kom op tijd want vol is vol.

Competitie week 14: Flatsers 1 - Kessel 1  3 – 2 Eindelijk weer eens een overwinning die broodnodig en dik verdiend was. Esther begon goed tegen Srja die start problemen kende maar niet sterk genoeg speelde om Esther van de overwinning af te houden en zij zorgde voor het eerste punt. Piet beugelde tegen Ralf een solide partij die hij rustig en beheerst binnenhaalde en de 2-0 stond op het scorebord. In de derde wedstrijd begon Roy prima en Roel had hierop geen antwoord; zodoende pakte Roy de winst en het derde punt. Freek speelde niet zoals wij van hem gewend zijn en Bjorn maakte prima gebruik van de foutjes van Freek die zijn avond niet had. In de slotpartij kwam Ger twee punten achter tegen Sjaak die kansen kreeg om de wedstrijd voortijdig op slot te gooien maar omdat dit niet lukte bleef het spannend tot de laatste speelbeurt met winst voor Sjaak. Over twee weken spelen wij uit tegen Ons Plezier (Hegelsom) en het belooft weer een spannende avond te worden gezien de stand op de ranglijst.

Competitie week 15: Hegelsom 1 - Flatsers 1   3 – 2 Het eerste team heeft weer een flinke nederlaag aan de broek gekregen tegen een beter spelend Hegelsom. Freek begon niet best aan de partij en kwam zes punten achter tegen Vincent, maar hij knokte zich terug in de wedstrijd maar helaas plaatste Freek op de stand 28-28 zijn speelbol net iets te ver in de greppel en het eerste punt was voor Hegelsom. Piet speelde op twee en begon tegen Hay zeer sterk aan de wedstrijd met een kamerbol en een goed geplaatste bol voor de ring. Die brachten hem een vier punten voorsprong die hij vakkundig en slim vasthield tot de dertig en de stand was weer gelijk. Esther moest aantreden tegen Jan die gretig profiteerde van de twee missers die Esther maakte en dan kun je het wel vergeten tegen een speler van dit kaliber. Aan Roy de taak om de zaak weer in evenwicht te brengen maar dat pakte helaas niet goed uit voor ons; hij miste te vaak op de ring en een goed spelende tegenstander Geert zorgde er voor dat Hegelsom het derde punt ook binnenhaalde. Alle hoop was nu gevestigd op Ger die toch wel mogelijkheden kreeg tegen Leo maar helaas werden die niet benut. Het moet toch ietsje beter komende thuiswedstrijd tegen Ell willen we het hoofd boven water houden!!!

Competitie week 16: Flatsers 1 - Ell 1   3 – 2

Een mooie overwinning die ons hopelijk wat lucht geeft om in de hoogste klasse te blijven beugelen. De start was niet al te best want Roy verloor van Jo Briels die zeer goed speelde, wat van Roy niet gezegd kan worden. Freek begon zeer nerveus aan zijn partij tegen Wiel Mennen die zes punten voorsprong nam maar Freek kreeg de zenuwen onder controle en wist alsnog verdiend te winnen. De derde partij werd een kraker van hoog niveau tussen Piet en Marco Caris die na een geweldige wedstrijd (26-22 voorsprong) alsnog in het stof moest bijten en Piet zorgde voor een 2-1 voorsprong op het bord. Esther had haar goede vorm weer helemaal te pakken en versloeg niemand minder dan Gerard Driessen  in een bloedstollende wedstrijd in de laatste slagbeurt. Dit hadden we niet verwacht zeker na de “valse start” van de avond. Ger had moeite met de ring en Mat Tunnissen maakte hiervan gretig gebruik en wist de slotpartij dik te winnen. Op naar de volgende klus in Meijel aanstaande zaterdag maar met dit spel en inzet moet het gaan lukken om een goed resultaat op de baan te leggen.

Competitie week 17: Meijel 1 - Flatsers 1   3 – 2

Aan dit degradatieduel heeft het eerste team twee dik verdiende punten overgehouden maar er was meer mogelijk deze avond. De opening van de wedstrijd beloofde niet veel goeds want Piet Geurts speelde belabberd; vier missers op de ring en dan nog twee ballen niet afslaan is geen gewenste start. Patrick Neessen won dan ook dik verdiend. In de tweede partij trok Roy Geurts de stand weer gelijk door met goed spel Roy Scheres te verslaan. Dit had het team ook nodig. Esther Geurts moest het opnemen tegen Mark Hansen die enkele steekjes liet vallen en dat was tegen de lady in vorm te veel, Esther won dan ook verdiend. Ger van Helden en Freek Staaks kregen beiden kansen om te winnen maar helaas mocht het niet zo zijn. Beiden verloren met het kleinst mogelijk verschil. Op naar aanstaande vrijdag, dan spelen we thuis het volgende degradatieduel tegen Hoogeloon.

Competitie week 18: Flatsers 1 - Hoogeloon 1   5 – 0

Een prima prestatie die is behaald met goed en degelijk beugelspel door het hele team. Roy opende nerveus zijn partij maar door goed aanvallend te spelen en de rust te bewaren wist hij toch te winnen, dit was een mooi begin. Piet moest alle zeilen bijzetten om een kleine achterstand (8-12) om te buigen in een voorsprong. Deze hield hij vast tot het einde en de gewenste 2-0 stond op het scorebord. Esther beugelde een zeer solide en bekeken partij met als gevolg een ruime overwinning en een prachtig resultaat zat er aan te komen. Op vier speelde Freek een zeer sterke wedstrijd die hij door domme pech nog bijna dreigde te verliezen maar als je op 28-28 op zo’n manier een bal alleen slaat verdien je de winst oprecht. Dat was grote klasse. In de laatste partij speelde Ger onbevangen en vrij een vlotte wedstrijd die hij dik verdiend en met goed spel naar zich kon trekken. Hij liet deze kans niet schieten en de 5-0 score was een feit. Vrijdag aanstaande mogen we thuis weer aantreden tegen De Kuiters; het beloofd weer een spannend avondje te worden.

Competitie week 19: Flatsers 1 - Tegelen 1   3 – 2

Een zeer goed beugelend eerste team heeft een dik verdiende overwinning behaald op De Kuiters uit Tegelen. De opening van de wedstrijd was meteen raak: Piet mocht het op nemen tegen René en beiden speelden een klasse partij die gewonnen werd door Piet omdat René op de stand 28-28 missloeg onder op de lat. Roy tegen Tom was een kopie van de eerste partij met dit verschil dat Tom wel raak sloeg op de stand 28-28 en ook helemaal onder op de lat, dat was klasse. In de derde wedstrijd ging Esther zeer vlot van start maar de tegenstander kwam nog sterk terug en “de lady“ benutte koelbloedig de steek. Freek komt op stoom in de hoogste klasse en boekte een verdiende overwinning die geen moment in gevaar kwam omdat hij gewoon degelijk en sterk speelde. In de slotpartij liet Ger de winst uit zijn handen glippen door de laatste speelbol niet goed vast te leggen maar het vertoonde spel was prima en dat geeft ons moed als we aanstaande zaterdag de derby tegen De Treffers uit Maasbree spelen.

Competitie week 20: Maasbree 1 - Flatsers 1   4 – 1

Het eerste team is er niet in geslaagd om de goede resultaten van de laatste weken een vervolg te geven. Piet en Frank openden de wedstrijd. Het bleef spannend tot de laatste speelbeurt want Frank miste op 28-28 en Piet kreeg alsnog de kans om de winst te pakken. Maar ook hij miste en Frank miste geen tweede keer. Op twee speelden Roy en Jo tegen elkaar; beiden kenden een moeilijke start maar in het eindspel was Roy toch net iets sterker en hij won verdiend. Esther beugelde tegen Hem een gelijk opgaande wedstrijd maar kende weinig geluk en hierdoor ging de winst naar de Treffers. Freek begon goed maar maakte halfweg de partij een paar kleine foutjes waar de sterk spelende Jac dankbaar gebruik van maakte en hij won dan ook. In de slotpartij speelde Ger goed maar Wim wist prima gebruik te maken van het thuisvoordeel en wist met het kleinst mogelijk verschil te winnen. Over twee weken spelen we de laatste thuiswedstrijd tegen Kronenberg.

Competitie week 21: Flatsers 1 - Kronenberg 1   2 – 3

Door deze uitslag is De Flatsers er zeker van dat er volgend seizoen ook een team van De Flatsers in de hoogste klasse uitkomt. Ondanks deze kleine nederlaag, die niet nodig was geweest als Piet Geurts iets beter bij de les was geweest. Tegen Maikel had hij de winst voor het grijpen maar hij nam op 26 – 22 voordeel een verkeerde beslissing die hem noodlottig werd. Toen was het de beurt aan invaller Piet Hendrikx die een klasse partij beugelde tegen Ben Huijs en dik verdiend het eerste punt binnenhaalde; dit gaf het hele team enorm veel power. Esther was toen aan zet en deed dat voortreffelijk door Freek van Dooren de hele partij haar wil op te leggen en met de winst aan de haal te gaan. Op vier moest de benjamin van ons team (Freek Staaks) aan de bak tegen Jos van Dooren. Het ging de hele wedstrijd gelijk op maar helaas zette Freek op 22-24 een bal niet goed vast. Dit kostte hem uiteindelijk de overwinning maar toch goed gebeugeld Freekie! Als tweede invaller voor het eerste team moest Piet Smits de slotpartij spelen tegen Hubert en deed dat met veel inzet en wist het spel zo te draaien dat zijn tegenstander alleen nog maar de steek over hield maar dat bleek voldoende. Piet en Piet bedankt voor de prima invalbeurten. Volgende week wacht ons nog de zware uitwedstrijd tegen de gedoodverfde kampioen uit Helden maar we zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen.

Competitie week 22: Helden 1 – Flatsers 1   5 – 0

Het eerste team heeft een fikse nederlaag aan de broek gekregen van de kampioen uit de Lotto-Ereklasse. De Flatsers waren niet in goeden doen en verloren allemaal zeer ruim. Het best beugelde Freek nog in de slotpartij tegen Johan Verest maar ook hij kwam maar tot 22 punten. Volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen nu eerst genieten van de zomer.