Kalender de Flatsers

Juli  2024
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Sponsors bc de Flatsers

Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo

Welkom terug. clublokaal weer open na de zomersluiting.

Archief wedstrijdverslagen 2012 Flatsers 1

De competitie is geëindigd. De eindstand was als volgt:

1. Tegelen 1
2. Helden 1
3. Neer 1
4. Ell 1
5. Kronenberg 1
6. Baarlo 1
7. Maasbree 1
8. Helden 2
9. Kessel 1
10. Tegelen 2
11. Hoogeloon 1
12. Hegelsom 1

Voor verdere details, zie de website van de NBB.

Flatsers 1 kwam uit in de Hoofdklasse en bestond uit:

Nard Driessen
Erik Faassen
Jos Hutjens
Grad van Kuyck
Henk Mertens

Beker ronde 1: Hoogeloon 1 – Flatsers 1   3 – 2

De eerste wedstrijd van dit seizoen was de Bekerwedstrijd tegen Hoogeloon 1. Grad van Kuijck en Jos Hutjens begonnen zeer sterk aan deze wedstrijd en waren beide al goed in vorm voor het nieuwe seizoen. Zij wonnen beide met een uitslag van 30-22. Daarna ging het bergafwaarts, Erik Faassen en Nard Driessen waren beide nog niet in vorm voor het nieuwe seizoen en verloren hun wedstrijd. Als laatste had Henk Mertens nog de kans om de overwinning naar Baarlo te halen. Maar door enkele ongelukkige bollen is de overwinning geen feit geworden en was dit het einde voor de Beker!

Competitie week 1: Kessel 1 – Flatsers 1   2 – 3

Een spectaculaire overwinning in de openingswedstrijd van de competitie op Kesselse bodem! Grad van Kuijck mocht tegen Roel Ottenheim de spits afbijten, een partij waar over en weer kansen waren maar Grad de partij tot het laatst nuchter uitspeelde en won (30-28). Piet Geurts was de nummer 2 van Baarlo die het moest afleggen tegen Sjaak Ottenheim. Piet kreeg de kans om de winst naar Baarlo te halen, helaas mocht dit net niet lukken (28-30). Wij willen Piet als invaller bedanken voor deze mooie wedstrijd! Als nummer 3 stond Nard Driessen tegen Jos Willems. Nard flatste enkele bollen op de ring, desondanks kreeg hij nog de kans om een gelijke partij te spelen. Op het laatst nam hij de verkeerde beslissing, waarna de partij verloren ging (26-30). Erik Faassen was duidelijk in goede vorm vanavond tegen Peter Claessen, hij schakelde hem met zeer goed spel uit, wat resulteerde in een overwinning (30-24). Op dit moment stond het 2-2 wat ervoor zorgde dat de beslissing in de laatste partij werd bepaald. Henk Mertens mocht het opnemen tegen Eric Kleijnen. Henk beugelde zeer sterk en deed er alles voor om de overwinning naar Baarlo te halen. Door deze sterke inzet en goed beugelspel konden wij een overwinning van 3-2 op het wedstrijdformulier noteren (30-26). Een eindstand waar wij als team blij mee zijn in deze uitwedstrijd!

Competitie week 2: Flatsers 1 – Helden 1   2 – 3

Nard Driessen mocht tegen Mark Bos de spits afbijten. Met zeer sterk beugelspel werd het eerste punt binnengehaald (30-26). Grad van Kuijk begon goed tegen Johan Verest. Door een ongelukkige bol kwam hij op achterstand, waarna de tussenstand 1-1 werd. Jos Hutjens zorgde er met een zéér goede partij voor dat de stand 2-1 werd. Erik Faassen kon het tegen Paul Reijnders niet bolwerken om de winst al veilig te stellen (24-30). Als laatste mocht Henk Mertens tegen Johan Hoeijmakers alsnog proberen om de winst naar Baarlo te halen. Maar Johan Hoeijmakers won deze partij, wat in een eindstand van 2-3 resulteerde. Een wedstrijd waar er kansen waren om te winnen, helaas is dit net niet gelukt!

Competitie week 3: Kronenberg 1 – Flatsers 1   3 – 2

Competitie week 4: Flatsers 1 – Tegelen 1   1 – 4

Een geflatteerde nederlaag voor het eerste team tegen de Kuiters 1 uit Tegelen. Jos opende sterk en versloeg zijn tegenstander met gedegen spel. Nard nam in begin 2 punten voorsprong, maar kon deze niet vasthouden tot aan het einde. Grad trok in een gelijkopgaande wedstrijd aan het kortste eind doordat zijn opponent, bij een 26-24 stand, Grad zijn bol achterdoor en in de greppel sloeg, waarna een flats de genadeslag was. Henk liep vanaf het begin een achterstand op, spartelde flink tegen, maar dit mocht ook niet baten. Erik beugelde sterk, maar zijn tegenstander sterker. Zijn laatste bol kwam net iets te kort om te voorkomen dat hij de 30 maakte in plaats van zijn opponent.

Competitie week 5: Maasbree 1 – Flatsers 1   2 – 3

Na een zware nederlaag vorige week een zeer goed herstel van de Flatsers 1, alhoewel het begin van de avond er duister uitzag bij onze buren in Maasbree. Jos Hutjens mocht deze keer de spits afbijten tegen Jac Lintjens. Door enkele ongelukkige bollen kwam Jos op achterstand en Jac speelde foutloos naar de 30. Partij nummer twee was Henk Mertens tegen Frank Peters. Deze wedstrijd ging gelijkop, maar Frank had de punten steeds net eerder dan Henk. Op het laatst kon een misser van Frank nog voor de winst zorgen, maar deze misser viel voor hem nog zeer gelukkig uit. Met een bol van Henk voor de ring, maar potvast tegen de wand. Henk zette alles op alles, maar flatste waardoor Frank de 30 kon maken. Dit leidde tot een 2-0 achterstand. Maar Erik Faassen ging aan de ommekeer werken tegen Sander Maassen. Het was een spannende partij waar beide aan elkaar gewaagd waren. Maar Erik bleef koel en speelde netjes naar de 30. Een punt voor Baarlo. Nard Driessen moest tegen de geroutineerde Koos van Lier. Nard beet zich vast op zijn tegenstander en bleef hem op de hielen zitten. Door geen missers te maken en de bollen zuiver vast te leggen, werd het voor Koos moeilijk spel. Dat leidde erdoor dat Koos er langs sloeg. Nard kreeg de kans om de 30 voor de ring te zetten. Deze bol werd netjes voor de ring gezet. Koos probeerde deze bal nog kruislings over de ring te slaan, maar sloeg zich hierop over. Waarna deze in de greppel belande en de 30 voor Nard op het scorebord stond. Een tussenstand van 2-2. Als laatst hadden we Grad van Kuijck (Speedy) tegen Jo Hendrix. Na de opluchting van een tussenstand van 2-2 ging Grad er aan werken dat we alsnog mochten winnen van onze buren. Grad was voor Jo Hendrix een kopje te groot. Hij bouwde namelijk al snel een voorsprong op en maakte korte metten met Jo. Waar na 12 minuten al de 30 werd genoteerd. De overwinning van 3-2 in deze uitwedstrijd werd een feit! Onze coach was ditmaal zeer gecharmeerd en tevreden over deze beugel avond in Maasbree, en was trots op deze overwinning!

Competitie week 6: Flatsers 1 – Neer 1   1 – 4

Een diepe nederlaag van 4-1 tegen Neer 1. Alleen Grad wist de 30 te halen! Volgende week tegen Hegelsom beter!

Competitie week 7: Hegelsom 1 – Flatsers 1   2 – 3

Joseugeld Hutjens kwam niet in de wedstrijd en verloor. Grad van Kuijck beugelde snel naar de 30 en pakte hiermee het eerste punt. Henk Mertens kon hier helaas geen vervolg aan geven tegen de Hegelsomse topper Jan Saris. Nard Driessen beugelde het 2de punt binnen, waarna het 2-2 werd. Erik Faassen beugelde met sterk spel naar de winst voor Baarlo, dat zorgde voor een 2-3 overwinning!

Competitie week 8: Flatsers 1 – Helden 2   1 – 4

Competitie week 9: Flatsers 1 – Tegelen 2   4 – 1

Een ruime overwinning op de buren Tegelen 2. Erik Faassen mocht de spits afbijten en beugelde een zeer sterke, gelijk opgaande partij. Echter de tegenstander trok aan het langste eind. Grad van Kuijk maakte korte metten met zijn tegenstander en won verdiend. Nard Driessen kwam iets laat op gang, maar maakte een eindsprint waarna hij de 30 op het scorebord plaatste. Jos Hutjens mocht aantreden tegen vrouwelijk schoon, echter hij bleef koel en won verdiend. Henk Mertens had als laatste een zware opgave tegen zijn tegenstander. Maar Henk was in goede vorm en maakte het zijn tegenstander moeilijk op het einde; een 4-1 overwinning was een feit. Een goed herstel van vorige week!

Competitie week 10: Meijel 1 – Flatsers 1   1 – 4

Een dik verdiende overwinning op het eerste team van Meijel. Grad van Kuijk kreeg als eerste de sterke tegenstander Hans Gortz tegen zich, door enkele ongelukkige fouten verloor Grad zijn partij. Jos Hutjens trok dit verlies met goed en zeker beugelen weer recht met een overwinning. Erik Faassen mocht een revanche wedstrijd beugelen, die hij super beugelde en ruim won! Henk Mertens mocht als nr. 4 in de startblokken. Henk bleef steeds 2 punten voor, maar het was tot op het laatst spannend. Door op het laatst een tactisch goed genomen beslissing kon hij de overwinning noteren. Nard Driessen mocht als laatste speler de overwinning in deze uitwedstrijd dik compleet maken. Hij moest net als vorige week even wakker worden, maar sloeg de bollen technisch goed, waardoor de tegenstander het niet meer bij kon houden. Een mooie 4-1 overwinning in deze uitwedstrijd!

Competitie week 11: Flatsers 1 – Ell 1   2 – 3

Helaas een nederlaag tegen Ell 1. Grad van Kuijk moest tegen de topper Marco Caris. Grad kon het niet bolwerken om de 30 op het scorebord te plaatsen. Jos Hutjens nam een voorsprong, maar halverwege de partij werd het nog even spannend. Door een klasse bol kwam Jos weer op voorsprong en kon hij de overwinning binnenhalen. Erik Faassen maakte korte metten met zijn tegenstander: hij was er snel klaar mee en noteerde de 30. Henk Mertens speelde een gelijk opgaande partij, op het laatst was het toch de tegenstander die aan het langste eind trok. Nard Driessen had een echte off-day, niets lukte hem. Het zat hem deze keer volledig tegen in de wedstrijd.

Competitie week 12: Flatsers 1 – Kessel 1   3 – 2

Vandaag kwamen onze buren uit Kessel op bezoek. Meestal een sterke tegenstander, echter deze dag waren sommigen niet in vorm en waren wij wel scherp. De eerste wedstrijd was Nard Driessen tegen Roel Ottenheijm; Nard won deze partij ruim en dik verdiend. Jos Hutjens ging tegen Peter Claessen op dezelfde manier te werk en zette snel de 30 op het scorebord. Grad van Kuijck moest aantreden tegen Jos Willems. Jos mislukte alles en Grad stuurde hem met 8 punten terug naar huis. Erik Faassen beugelde tegen Sjaak Ottenheim. Erik stond in het begin lang 2 punten voor, maar de partij sloeg om toen Erik een mindere bol zette en zich daarna over sloeg. Henk Mertens moest tegen Eric Kleijnen. Eric mocht revanche nemen tegen Henk, dit deed hij op overtuigende wijze en Eric haalde hier het noodzakelijke tweede punt voor Kessel nog naar huis. Volgende week de uitwedstrijd tegen Helden 1.

Competitie week 13: Helden 1 – Flatsers 1   3 – 2

Vandaag naar de koploper Helden 1. Henk Mertens kon ditmaal niet meegaan, waar Piet Geurts graag voor wilde invallen. Piet mocht direct als eerste beginnen tegen Johan Peeters. Piet beugelde de sterren van de hemel op topniveau, helemaal foutloos en Johan Peeters had geen schijn van kans. Een dikke overwinning met 30-22 voor Piet! Daarna Grad van Kuijck tegen Paul Reijnders. Over en weer kansen waar Grad helaas net geen overwinning uit kon halen. Paul Reijnders flatste op de steek , hij had echter het geluk dat deze misser nog goed uitviel. Daarna mocht Erik Faassen tegen de ongeslagen Johan Verest aantreden. Erik bleef in het begin goed bij, later in de wedstrijd kwam Johan 2 puntn voor die hij uitbouwde naar 4. Hier bleef Erik achteraan lopen waarna deze partij verloren ging. Als nummer 4 beugelde Nard Driessen tegen Edwin Zelen. Nard miste 2 maal, echter kwam daarna volledig terug in de wedstrijd maar kon deze achterstand niet meer wegpoetsen. Als laatste stond Jos Hutjens tegen Johan Hoeijmakers, een geweldige afsluiting van deze avond. Jos beugelde een klasse partij met zeer sterk beugelspel, Johan had gewoonweg geen schijn van kans en Jos won deze partij ruim met 30-24. Een mooie avond, alleen er had zeker een overwinning ingezeten. Het mocht niet zo zijn, maar wij willen Piet Geurts bedanken dat hij voor ons deze invalbeurt in een dik punt verzilvert heeft. Piet bedankt namens het team!

Competitie week 14: Flatsers 1 – Kronenberg 1   3 – 2

Henk Mertens mocht de spits afbijten tegen Maikel Leijsten, waar veel kansen over en weer waren. Henk maakte helaas de verkeerde beslissingen waardoor hij verloor. Grad van Kuijck had tegen Hay Leijsten geen schijn van kans. Dat zorgde voor een 0-2 achterstand. Erik Faassen ging hier verandering in brengen, hij won met goed spel zijn partij en daarmee een belangrijk punt. Jos Hutjens stond op scherp om de stand weer gelijk te trekken naar 2-2. Dit werd keurig uitgevoerd met een nette overwinning. Nard Driessen mocht het afmaken. Hij had goed gekeken naar de partijen van Erik en Jos; hij beugelde zeer goed, wat alsnog een 3-2 overwinning opleverde.

Competitie week 15: Tegelen 1 – Flatsers 1   4 – 1

Erik Faassen begon de wedstrijd tegen Rene Vervegaard. Erik kwam op achterstand en moest hier de hele partij achteraan lopen. Jos Hutjens beugelde tegen Wiel Knapen jr. deze week een mindere partij, waarna we op 0-2 achterstand kwamen. Grad van Kuijck beugelde tegen Patrick Bovee een goede partij, helaas werden een flats en vervolgens een bal die hij oversloeg hem fataal. Henk Mertens had zich prima hersteld van vorige week, hij kon het eerste winnende punt tegen Wiel Knapen sr. binnenhalen. Nard Driessen moest als laatste tegen Tom Klerken, na een goede start kwam halverwege de partij het kantelpunt, waarna hij uit zijn ritme was. Een 1-4 nederlaag in Tegelen.

Competitie week 16: Flatsers 1 – Maasbree 1   2 – 3

Deze week kregen we onze buren uit Maasbree op bezoek. Grad van Kuijck startte als nummer 1 in deze derby tegen Jo Hendrix. Deze werd door Grad gewonnen. Daarna mocht Henk Mertens het opnemen tegen Sander Maassen. Over en weer kansen, maar Sander nam meer risico en voerde dit keurig uit waarna hij deze partij won. Erik Faassen tegen Frank Peeters was een spannende partij waar het steeds gelijk bleef opgaan. Echter Frank was op het laatst de sterkste. Nard Driessen beugelde tegen Jac Lintjens. Jac kwam in het begin al direct op voorsprong. Maar door enkele goede tactische en technische bollen draaide de partij zich om, waarna Nard tot het einde zijn voorsprong kon behouden. 2-2 tussenstand. Als laatste beugelde Jos Hutjens tegen Koos van Lier. Koos beugelde een foutloze partij, waar Jos geen kansen kreeg en hij Koos verdiend moest laten winnen. Een bittere nederlaag, maar wel verdiend!

Competitie week 17: Neer 1 – Flatsers 1   5 – 0

Neer bedankt voor de sportiviteit, gezelligheid en lekkere donuts. Grad van Kuijck klasse gebeugeld!

Competitie week 18: Flatsers 1 – Hegelsom 1   2 – 3

Een pijnlijke nederlaag op eigen baan tegen Hegelsom 1. Grad van Kuijck begon tegen Hay Hesen, enkele missers van Grad zorgden ervoor dat Hay de overwinning kon binnenhalen. Jos Hutjens beugelde een degelijke wedstrijd tegen Peter Janssen en zorgde voor een 1-1 tussenstand. Nard Driessen beugelde tegen Piet Tacken een dramatische wedstrijd en Piet won terecht. Henk Mertens was in vorm waardoor Geert Mooren geen schijn van kans had; Henk had in snel tempo de 30 genoteerd. In de slotpartij moest Erik Faassen het tegen Jan Saris opnemen. Beide waren aan elkaar gewaagd mede doordat dit de beslissende partij was. Erik beugelde zeer goed, maar Jan bleef steeds met de punten dichtbij. Tot op het laatst was het spannend, helaas had Erik pech dat zijn laatste bol verkeerd uitkwam en hij de overwinning aan Jan moest afstaan.

Competitie week 19: Helden 2 – Flatsers 1   1 – 4

Erik Faassen begon tegen Mark Bos deze competitiewedstrijd met een spectaculaire start en zette ons direct op een 1-0 voorsprong. Uitstekend Erik! Jos Hutjens beugelde tegen René van Lier weer een van oudsher, zeer goede en degelijke wedstrijd en zorgde al snel voor het 2de punt. Grad van Kuyck beugelde tegen Frank Kusters, het ging gelijk op. Maar toen Grad op voorsprong kwam, werd de voorsprong alleen maar groter waarna hij de 30 op het scorebord noteerde. Henk Mertens had sterke tegenstand van Wim Grommen, 2 punten voorsprong werd hij halverwege de partij kwijt waarna het steeds stuivertje wisselen werd. Op de steek flatste Wim en kreeg Henk de kans om als eerste de 30 vanuit de lat erdoor te doen. Hij bleef koel en zorgde voor de overwinning. Nard Driessen was niet in vorm tegen een ‘al warm’ gelopen Pieter Heijnen en moest dit punt helaas afstaan aan Helden. Evengoed een verdiende 4-1 overwinning!

Competitie week 20: Tegelen 2 – Flatsers 1   1 – 4

Jos Hutjens opende tegen Stan Cox. Beiden beugelden erg goed. Jos maakte het af door de bol van Stan alleen te slaan, waarbij zijn bol op de lat bleef liggen. Invaller Piet Geurts kwam niet in zijn spel en verloor van Remco Bovee (bedankt voor het invallen). Grad van Kuyck beugelde met veel ups en downs en won door een cruciale misser van Patrick Holthuysen. Henk Mertens beugelde superieur, begon met een misser en maakte het op een geweldige wijze af tegen Pierre Ververgaard: 1-3 tussenstand. In de laatste partij beugelde Erik Faassen tegen Wendie Bovee een goede doch minder geconcentreerde wedstrijd, maar won toch, waardoor we alweer een naaste concurrent onze hakken lieten zien.

Competitie week 21: Flatsers 1 – Meijel 1   3 – 2

Competitie week 22: Ell 1 – Flatsers 1   5 – 0