Kalender de Flatsers

Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo
Perfecte start voor Flatsers M1 - #SamenSterkTegenCorona

Voorbeschouwing competitie 2014-2015

De vakantie loopt ten einde, de lemen baan is door de baancommissie weer op en top in orde gemaakt en het nieuwe beugelseizoen gaat op korte termijn beginnen.

Op de woensdagmiddag is de baan ’s middags vanaf 13.00 uur weer geopend en kunnen de beugelaars van Baarlo en omstreken weer terecht in beugellokaal De Flatser om te genieten van deze aloude tak van sport. Op de woensdagavond en de donderdagavond is het lokaal geopend voor de wedstrijdspelers om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Ook de overige leden van de vereniging zijn op deze avonden van harte welkom. Op de zondagmorgen is er gelegenheid voor eenieder om een pilske te komen drinken en de beugelsport te beoefenen.

In het weekend van Baarlose kermis zal gestart worden met de competitie van het nieuwe beugelseizoen 2014-2015. De Flatsers neemt hieraan deel met 3 seniorenteams en 1 jeugdteam. De Flatsers 1 spelen hun wedstrijden in de hoogste klasse, de zogenaamde Lotto-ereklasse, terwijl het 2e en 3e team zijn ingedeeld in respectievelijk de 2e en 3e klasse. De jeugdspelers van de Flatsers vormen met de jeugd van Kessel een combinatieteam (Selina en Yoeri Overmars uit Kessel en Lynn Kuijpers en Boris Peeters uit Baarlo) en gaan samen in de competitie met Ospel, Grathem en Tegelen strijden om het kampioenschap bij de junioren.

De verwachtingen bij de de seniorenteams zijn niet hooggespannen. Flatsers 1 bestaat uit de volgende spelers: Freek Staaks, Ger van Helden (nieuwkomer uit Hegelsom, voormalig beugelaar van Bergerbaan uit Sevenum), Frans van Enckevort en de familie Geurts (Piet, Roy en Esther). Een plaats in de middenmoot zou een mooie prestatie zijn. De beugelaars van het team van de Flatsers 2 zijn: Mark Driessen, Hay Ewalds, Piet Hendrix, Jan Kollée en Toon Tissen. Het team van de Flatsers 3 is als volgt samengesteld: Mart Caris, Jan van Dijk, Wim van Lier, Jo Rooijakkers, Piet Smits en Lowie Smolders. Voor beide laatste teams zou een klassering boven de degradatieplaatsen een geslaagd seizoen betekenen.

Wij wensen alle teams een prettig beugelseizoen toe, hou het eerlijk en sportief en begin bij jezelf.