Kalender de Flatsers

Sponsors bc de Flatsers
Welkom op de website van Beugelclub de Flatsers Baarlo
Perfecte start voor Flatsers M1 - #SamenSterkTegenCorona

Huub Faassen wint 55+-toernooi!

Op donderdag 26 juni j.l.  zijn de finales van het 21e 55+-toernooi 2014 van beugelclub De Flatsers gespeeld in beugellokaal de “Flatser” te Baarlo. Na de 3 voorronden hadden zich 9 spelers geplaatst voor deze finales (kwartfinale, halve finale en de uiteindelijke finale). De kwaliteit van de gespeelde partijen was van een hoog niveau en uiteindelijk plaatsten Sjra Naus van OVU uit Kessel en Huub Faassen en André van de Ven van de Kuiters uit Tegelen zich voor de finale. Hierin toonde Huub Faassen zich de sterkste beugelaar door de beide wedstrijden tegen zijn directe concurrenten  te winnen. In de strijd om de 2e plaats boekte was Sjra Naus een nipte overwinning op zijn tegenstander André van de Ven. De uiteindelijke uitslag was als volgt: 1e plaats: Huub Faassen (de Kuiters); 2e plaats: Sjra Naus (OUV) en 3e plaats: André van de Ven (de Kuiters). Beugelclub De Flatsers kan terugzien op een uitstekend geslaagd toernooi. De enige smet hierop was dat meerdere spelers zich te laat hadden aangemeld voor deelname aan het toernooi; dit gebeurde nadat de loting voor het speelschema al was gepasseerd. De organisatie zal alles in het werk stellen om dit voor de toekomst te vermijden. Ook ligt hier een schone taak voor de gedupeerde beugelaars om het secretariaat van hun vereniging hierop aan te spreken zodat dit voor de toekomst hopelijk niet meer zal voorkomen. Voor alle beugelaars: tot op het 22e 55+ toernooi 2015 van de Flatsers en een mooie vakantie toegewenst!

De finalisten van het 55+-toernooi (vlnr): André van de Ven (3e plaats), Huub Faassen (winnaar) en Sjra Naus (2e plaats).